е най-новата функционалност, с която WINBET прави преживяването на

...
  е най-новата функционалност, с която WINBET прави преживяването на
Коментари Харесай

Още по-интересни и вълнуващи спортни залози с Бет Ментор от WINBET

 

е най-новата функционалност, с която WINBET прави прекарването на феновете на спортните залози още по-вълнуващо, елементарно и комфортно. С Бет Ментор записаните клиенти на уеб страницата на могат да получат оферти за най-подходящите залози в границите на желаната от тях сума за игра и предстоящата допустима облага.

 

За потребителите е задоволително да вкарат сумата на залога, който желаят да слагат, да изберат диапазона на евентуалната облага и да натиснат бутона „ Виж оферти “. За клиентите остава единствено да изберат желаните от тях събития от препоръчаното, да отстранен тези, които не желаят или да добавят селекцията с други, след което да ги прибавят във фиша си. Чрез бутона „ Обнови “ потребителите пък могат да получат напълно нов набор от оферти за залози на спортни събития.  

 

Подробно на функционалността са оповестени на уеб страницата winbet.bg.

 

Функцията Бет Ментор е следващото изобретение, с което WINBET оказва помощ на потребителите на своя уебсайт елементарно, бързо и комфортно да изберат подобаващи за тях спортни залози, както и още по-добре да управляват своите разноски за игра.

 

Тази функционалност е и следващата стъпка на компанията за основаване на едно в действителност вълнуващо игрално прекарване. Освен добре познатата функционалност за ранно споразумяване на залозите Кеш навън и опцията Създай залог, уеб сайтът на WINBET предлага още и Ранно погашение на залози при положение, че тимът, за който е подложен залогът реализира избрана разлика в резултата, без значение от крайния излаз на срещата и Връщане на залога при краен резултат от футболната среща 0:0.

 

Бонус колонка предлага на потребителите спомагателен бонус до 100% към облагата от сполучливи множествени залози, а функционалността за застраховка на множествени залози, подсигурява отчасти погашение на евентуалната облага при положение на едно непознато събитие.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на . 


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР